ZIRANA MASSAGE BELT 3-IN-1

ZIRANA MASSAGE BELT 3-IN-1   RM150.00  To Order:- SMS/WhatsApp 013.7843044 Massage is known to increase blood flow, decrease stiffness and reduce symptoms of stress. This massage belt offers area specific targeting to More »

EGYPTIAN MAGIC CREAM

EGYPTIAN MAGIC CREAM (EMC)  1 jar (118g) = Rm125.00  + Rm6 / Rm10 poslaju SM/SS HUBUNGI:- SMS / WhatsApp SAHAJA: 013-7843044 EMAIL: nlidahabi@gmail.com PEMBAYARAN:- MAYBANK: 012268204019 NOOR LIDA HABI MAT DIAN CIMB: More »

CALIFORNIA BEAUTY SILHOUETTE SLIM ‘N LIFT

 CALIFORNIA BEAUTY SILHOUETTE SLIM ‘N LIFT RM50.00 + RM6 POSLAJU  To Order: SMS/WhatsApp 013.7843044 Drop 2 or even 3 Dress Sizes With ZERO Effort! California Beauty®’s Slim’n Lift™ Silouette is a revolutionary More »

NURBEAUTYLINE SOY COLLAGEN

NURBEAUTYLINE SOY COLLAGEN PREMIUM      Kandungan 13g x 10 sachet x 2 HARGA PEK PROMOSI RM50.00 UTK 2 KOTAK HARGA PASARAN RM 39.00 UTK 1 KOTAK To Order:- WA/SMS 013.7843044   RAHSIA More »

WAIST TRIMMER 4 STEP SHAPE WITH FIR

WAIST TRIMMER 4 STEP SHAPE WITH FIR RM28.00 + RM6 POS LAJU BORONG MINIMUN 10 HELAI SMS UNTUK YANG SERIUS MEMBORONG SHJ. Memberi kesan seakan bersauna, selepas 30 minit pemakaian, kulit akan More »

ORGANIC GLUTA KOJIC BLACK PEARL WHITENING SOAP

ORGANIC GLUTA KOJIC BLACK PEARL WHITENING SOAP RM35.00 + RM6 POSLAJU FUNGSI ? Untuk pemutihan kulit muka dan badan serta celah2 lipatan badan ? Diperkaya dengan Virgin Coconut Oil, Arbutin, Vitamin C More »

SPA & MA MATERNITY SET

SPA & MA MATERNITY SET Harga : RM 299.00 + POS RM10 SM / RM25 SS PROMOSI: LESS 10% —————————————————————————————————–  SMS / WhatsApp SAHAJA:  013-7843044 EMAIL: nlidahabi@gmail.com PEMBAYARAN:- MAYBANK: 012268204019 NOOR LIDA More »

PHEROMISS

PHEROMISS RM 70.00 / 75.00  Sahaja  (Semenanjung/Sabah,Sarawak,Labuan) HARGA OFFER: RM65.00 + PosLaju Rm7/11 Sm/SS —————————————————————————————————–  SMS / WhatsApp SAHAJA:  013-7843044 EMAIL: nlidahabi@gmail.com PEMBAYARAN:- MAYBANK: 012268204019 NOOR LIDA HABI MAT DIAN CIMB: 12470076001528 NOOR More »

DR JOHNSON SLIMMING PRODUCTS

DR JOHNSON SLIMMING 4 IN 1 SET HARGA: RM75.00 + RM10/15 POSLAJ SM/SS SMS / WhatsApp SAHAJA: 013-3923044 EMAIL: nlidahabi@gmail.com PEMBAYARAN:- MAYBANK: 012268204019 NOOR LIDA HABI MAT DIAN CIMB: 12470076001528 NOOR LIDA More »

JUS PERAWAN GOLD

Juice- Perawan Gold Juice- Perawan Gold RM 35.00 Semenanjung RM 40.00 (Sabah/Sarawak/Labuan) Juice Perawan Plus Collagen 1001 Khasiat dapat mengembalikan keremajaan anda dan memberi keceriaan dan kebahagiaan dalam rumahtangga anda. Mereka yang More »

ONE DROP PERFUME

One Drop Perfume    One Drop Perfume SINGLE BOTTLE (10 ml) :  RM 25.00 (set biasa) RM27.00 (set celebrities)   . . Wangi Single Bottle Keluaran Terbaru . 1.Inspired by Apple Blossom, Body More »

ZIRANA BAMBOO SLIMMING KORSET 5-IN-1

ZIRANA BAMBOO SLIMMING KORSET 5-IN-1 HARGA: RM80.00 + RM10/15 POSLAJU SM/SS SMS / WhatsApp SAHAJA: 013-3923044 EMAIL: nlidahabi@gmail.com PEMBAYARAN:- MAYBANK: 012268204019 NOOR LIDA HABI MAT DIAN CIMB: 12470076001528 NOOR LIDA HABI MAT More »

UMAR 1001 RAHSIA KECANTIKAN

UMAR 1001 RAHSIA KECANTIKAN RM250.00 + RM6 POSLAJU FAKTA UMAR Khasiatnya telah diperakui oleh ramai pengguna-pengguna setakat ini.Kesan-kesan pemulihan semulajadinya telah banyak terbukti dandiperkatakan melalui testimoni-testimoni seluruh Malaysia dan kini UMAR mula More »

SUPER WHITENING GLUTA KOJIC KOLAGEN SOAP

SUPER WHITENING GLUTA KOJIC  KOLAGEN SOAP RM30.00 + RM6 POSLAJU ? Diperkaya dengan gabungan 8 bahan utama terbaik produk kecantikan pada hari ini.. Glutathione Milk, Arbutin, Kojic, Kolagen,  Licorice, Rosehips, Vitamin C More »

AZANIS SCAR SERUM

AZANIS SCAR SERUM RAHSIA HILANGKAN KESAN PARUT DENGAN MUDAH   AZANIS SCAR SERUM HARGA : RM 70.00 SM/RM 80.00 SS  HARGA PROMOSI: RM 50.00 SM/RM 55.00 SS  FREE POSTAGE —————————————————————————————————– HARGA OFFER: RM65.00 More »

 

ZIRANA BAMBOO SLIMMING KORSET 5-IN-1

ZIRANA BAMBOO SLIMMING KORSET 5-IN-1

ZIRANA 2 IN 1 slimming wear-300x300 ZIRANA 2 IN 1

HARGA: RM80.00 + RM10/15 POSLAJU SM/SS

SMS / WhatsApp SAHAJA: 013-3923044
EMAIL: nlidahabi@gmail.com

PEMBAYARAN:-
MAYBANK: 012268204019 NOOR LIDA HABI MAT DIAN
CIMB: 12470076001528 NOOR LIDA HABI MAT DIAN

PRODUCT PALING LARIS DENGAN TEKNOLOGI TINGGI 
Pakaian Dalam Pembentukan Kontur Badan Ber-FIR dan Kesihatan Pilihan Gaya Hidup Wanita Masa Ini..
Setiap insan bernama wanita mengimpikan untuk memiliki bentuk tubuh badan yang sempurna dan menaraik. Impian ini merupakan sesuatu yang ingin di capai oleh setiap wanita bagi memperlihatkan keterampilan dan keyakinan sama ada secara fizikal atau dalaman (kesihatan).
Di sebabkan istilah “kecantikan” atau “keanggunan” suatu yang subjektif maka tidak semua wanita memiliki bentuk tubuh badan yang sempurna secara mutlak.
Mengapakah situasi ini berlaku terhadap seseorang wanita sama ada belum atau sudah berumahtangga?
Perubahan-perubahan ini berlaku kerana pengambilan makanan kesihatan dan pemakanan yang tidak seimbang, kurang melakukan aktiviti jasmani dan lebih nyata, selepas melahirkan anak dan meningkatnya usia.
Berdasarkan kajian saintifik dan teknologi melalui rekacipta pakaian dalam wanita terkini, masalah-masalah ini dapat di atasi dengan terciptanya pakaian dalam pembentukan kontur badan ber-FIR dan kesihatan berjenama ZIRANA 5 IN 1 INFRARED SLIMMING SET
APAKAH ZIRANA 5 IN 1 INFRARED SLIMMING SET ???
ZIRANA 5 IN 1 INFRARED SLIMMING SET pakaian dalam yang disulami dengan Cahaya InfraMerah Jarak jauh (Far Infra Red Rays) yang terbukti memberi nafas baru dalam kesihatan, kecantikan dan keanggunan.Terdapat dalam 1 SET LENGKAP iaitu:
1) SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PAYUDARA (camisol)- melangsingkan badan dan membentuk payu dara yang mempesona.
2) SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PINGGANG (short pants)- melangsing dan membentuk kontur pinggang agar kelihatan lebih ramping.
3) SIRI PEMBENTUKAN KONTUR PINGGUL ( panties)- mengempiskan perut yang buncit dan membentuk kontur pinggul agar lebih menarik dan montok.
4) SIRI PEMBENTUKAN LENGAN ( hand sock) – membentuk lengan lebih kemas dan tidak menggeleber
Set ini direka untuk memberi lebih 70% kesihatan dan 30% membentuk kontur keseluruhan badan supaya nampak menarik, bentuk badan yang sihat dan seimbang.
Teknologi pembuatan ZIRANA 5 IN 1 INFRARED SLIMMING SET adalah yang terbaik kerana gabungan pakar-pakar perubatan dan kecantikan Japan.
Fabrik yang terhasil adalah berteknologi tinggi dan canggih.
ZIRANA 5 IN 1 INFRARED SLIMMING SET telah di tenun sulam bersama-sama Sinar InfraMerah Jarak Jauh atau Far Infra Red Rays.
~KEISTEMEWAAN FIR (FAR INFRA-RED)~
•Memperbetulkan perjalanan darah dalam tubuh.
•Meningkatkan kadar metabolism.
•Memperbetulkan dan memulihkan sistem pernafasan.
•Mengelakkan pertumbuhan bakteria.
•Mengeluarkan peluh asid.
•Menggalakkan tumbesaran lebih teratur.
•Mengekalkan kesegaran badan.
•Mengurangkan kandungan asid dalam darah.
•Menghilangkan kesakitan pada tubuh badan atau tempat yang sakit.
•Tidur lebih nyenyak.
•Menghilangkan bau badan.
•Menghilangkan kulat dan fungus.
•Membersihkan udara dalam badan.
•Mengekalkan kepanasan suhu dalam badan.
•Membetulkan sistem urat saraf dalam badan secara automatik
Available in two colors: black & brown 
Size: FREE SIZE

In a set of 5 pieces include:
1. Esie Breast least hip length off a new generation of seamless and welded.
2. Underpants in a body.
3. Shorts an option.
4. Cover Band leg / arm 2.

– Sangat elastik
– Fabrik anti bakteria
– Mempunyai sinar infra jauh (Far Infrared)
– Gelombang magnetik
– Boleh digunakan bagi mereka yang mempunyai berat antara 40kg hingga 90kg

BAGAIMANA CARA PEMAKAIAN?

* MULAKAN DARIPADA ATAS SARUNG KE BADAN
* PAKAI SELAMA 8 JAM SETIAP HARI UTK DAPATKAN KESAN YG CEPAT
* MINUM AIR BANYAK UNTUK MENDAPATKAN KESAN YG LEBIH BAIK
* BASUH PADA WAKTU MALAM, JIKA DIGUNA SIANG HARI.

Testimonial Pengguna ZIRANA 5 IN 1:

Mira : saya start pakai zirana selepas bersalin anak kedua..dan dlm temoh berpantang, badan saya rasa lebih sihat dan bertenaga berbanding dulu..dan emak dan suami bagitau badan saya nampak susut lebih cepat..malahan saya dh boleh pakai pakaian saiz dulu dalam tempoh 3 bulan shj selepas bersalin..dan kawan2 ofis juga terkejut tengok badan saya mcm x pernah bersalin..tapi saya seronok sbb badan lebih berlekuk..punggung nampai naik dan breast nmpak lebih besar dan tegang..hehe..tq

Sabariah: Pakai Zirana ni best sbb badan x berapa berpeluh tapi pinggang saya rasanya dah mengecil..seluar jeans lama pun dh boleh masuk..saya baru pakai dalam sebulan..

Lynette : I thk Zirana ni lebih elok berbanding baju slimming yg lain sbb fitting badan lebih nampak cantik esp bila pakai baju yang agak ketat..dan xde rollover of fabrik..memang terletak dan cantik kalau pakai kebaya..pinggang saya nmpak 2 inci lebih kecil , punggung juga nampak lebih pejal dan naik..payudara juga lebih uplift dan ada cleavage..

LidBeuatyMall.my - Copyright © 2012. SIHAT ANGGUN LANGSING - All Rights Reserved

Laman Web disediakan oleh : WebJualanOnline.com