ZIRANA MASSAGE BELT 3-IN-1

ZIRANA MASSAGE BELT 3-IN-1   RM150.00  To Order:- SMS/WhatsApp 013.7843044 Massage is known to increase blood flow, decrease stiffness and reduce symptoms of stress. This massage belt offers area specific targeting to More »

EGYPTIAN MAGIC CREAM

EGYPTIAN MAGIC CREAM (EMC)  1 jar (118g) = Rm125.00  + Rm6 / Rm10 poslaju SM/SS HUBUNGI:- SMS / WhatsApp SAHAJA: 013-7843044 EMAIL: nlidahabi@gmail.com PEMBAYARAN:- MAYBANK: 012268204019 NOOR LIDA HABI MAT DIAN CIMB: More »

CALIFORNIA BEAUTY SILHOUETTE SLIM ‘N LIFT

 CALIFORNIA BEAUTY SILHOUETTE SLIM ‘N LIFT RM50.00 + RM6 POSLAJU  To Order: SMS/WhatsApp 013.7843044 Drop 2 or even 3 Dress Sizes With ZERO Effort! California Beauty®’s Slim’n Lift™ Silouette is a revolutionary More »

NURBEAUTYLINE SOY COLLAGEN

NURBEAUTYLINE SOY COLLAGEN PREMIUM      Kandungan 13g x 10 sachet x 2 HARGA PEK PROMOSI RM50.00 UTK 2 KOTAK HARGA PASARAN RM 39.00 UTK 1 KOTAK To Order:- WA/SMS 013.7843044   RAHSIA More »

WAIST TRIMMER 4 STEP SHAPE WITH FIR

WAIST TRIMMER 4 STEP SHAPE WITH FIR RM28.00 + RM6 POS LAJU BORONG MINIMUN 10 HELAI SMS UNTUK YANG SERIUS MEMBORONG SHJ. Memberi kesan seakan bersauna, selepas 30 minit pemakaian, kulit akan More »

ORGANIC GLUTA KOJIC BLACK PEARL WHITENING SOAP

ORGANIC GLUTA KOJIC BLACK PEARL WHITENING SOAP RM35.00 + RM6 POSLAJU FUNGSI ? Untuk pemutihan kulit muka dan badan serta celah2 lipatan badan ? Diperkaya dengan Virgin Coconut Oil, Arbutin, Vitamin C More »

SPA & MA MATERNITY SET

SPA & MA MATERNITY SET Harga : RM 299.00 + POS RM10 SM / RM25 SS PROMOSI: LESS 10% —————————————————————————————————–  SMS / WhatsApp SAHAJA:  013-7843044 EMAIL: nlidahabi@gmail.com PEMBAYARAN:- MAYBANK: 012268204019 NOOR LIDA More »

PHEROMISS

PHEROMISS RM 70.00 / 75.00  Sahaja  (Semenanjung/Sabah,Sarawak,Labuan) HARGA OFFER: RM65.00 + PosLaju Rm7/11 Sm/SS —————————————————————————————————–  SMS / WhatsApp SAHAJA:  013-7843044 EMAIL: nlidahabi@gmail.com PEMBAYARAN:- MAYBANK: 012268204019 NOOR LIDA HABI MAT DIAN CIMB: 12470076001528 NOOR More »

DR JOHNSON SLIMMING PRODUCTS

DR JOHNSON SLIMMING 4 IN 1 SET HARGA: RM75.00 + RM10/15 POSLAJ SM/SS SMS / WhatsApp SAHAJA: 013-3923044 EMAIL: nlidahabi@gmail.com PEMBAYARAN:- MAYBANK: 012268204019 NOOR LIDA HABI MAT DIAN CIMB: 12470076001528 NOOR LIDA More »

JUS PERAWAN GOLD

Juice- Perawan Gold Juice- Perawan Gold RM 35.00 Semenanjung RM 40.00 (Sabah/Sarawak/Labuan) Juice Perawan Plus Collagen 1001 Khasiat dapat mengembalikan keremajaan anda dan memberi keceriaan dan kebahagiaan dalam rumahtangga anda. Mereka yang More »

ONE DROP PERFUME

One Drop Perfume    One Drop Perfume SINGLE BOTTLE (10 ml) :  RM 25.00 (set biasa) RM27.00 (set celebrities)   . . Wangi Single Bottle Keluaran Terbaru . 1.Inspired by Apple Blossom, Body More »

ZIRANA BAMBOO SLIMMING KORSET 5-IN-1

ZIRANA BAMBOO SLIMMING KORSET 5-IN-1 HARGA: RM80.00 + RM10/15 POSLAJU SM/SS SMS / WhatsApp SAHAJA: 013-3923044 EMAIL: nlidahabi@gmail.com PEMBAYARAN:- MAYBANK: 012268204019 NOOR LIDA HABI MAT DIAN CIMB: 12470076001528 NOOR LIDA HABI MAT More »

UMAR 1001 RAHSIA KECANTIKAN

UMAR 1001 RAHSIA KECANTIKAN RM250.00 + RM6 POSLAJU FAKTA UMAR Khasiatnya telah diperakui oleh ramai pengguna-pengguna setakat ini.Kesan-kesan pemulihan semulajadinya telah banyak terbukti dandiperkatakan melalui testimoni-testimoni seluruh Malaysia dan kini UMAR mula More »

SUPER WHITENING GLUTA KOJIC KOLAGEN SOAP

SUPER WHITENING GLUTA KOJIC  KOLAGEN SOAP RM30.00 + RM6 POSLAJU ? Diperkaya dengan gabungan 8 bahan utama terbaik produk kecantikan pada hari ini.. Glutathione Milk, Arbutin, Kojic, Kolagen,  Licorice, Rosehips, Vitamin C More »

AZANIS SCAR SERUM

AZANIS SCAR SERUM RAHSIA HILANGKAN KESAN PARUT DENGAN MUDAH   AZANIS SCAR SERUM HARGA : RM 70.00 SM/RM 80.00 SS  HARGA PROMOSI: RM 50.00 SM/RM 55.00 SS  FREE POSTAGE —————————————————————————————————– HARGA OFFER: RM65.00 More »

 

DR JOHNSON SLIMMING PRODUCTS

DR JOHNSON SLIMMING 4 IN 1 SET

DR JOHNSON SLIMMING GEL + SOAP SET 2

HARGA: RM75.00 + RM10/15 POSLAJ SM/SS

SMS / WhatsApp SAHAJA: 013-3923044
EMAIL: nlidahabi@gmail.com
PEMBAYARAN:-
MAYBANK: 012268204019 NOOR LIDA HABI MAT DIAN
CIMB: 12470076001528 NOOR LIDA HABI MAT DIAN

DR JOHNSON SLIMMING GEL + SOAP SET

HARGA: RM40.00 + RM6/10 POSLAJ SM/SS

 

DR JOHNSON SLIMMING GEL

HARGA: RM30.00 + RM6/10 POSLAJ SM/SS

DR JOHNSON SOAP

HARGA: RM10.00 + RM6/10 POSLAJ SM/SS

dr johson slimming cream

HARGA: RM45.00 + RM6/10 POSLAJ SM/SS

 

1) DR JOHNSON SLIMMING CREAM 500G (RM45.00)
2) DR JOHNSON SLIMMING SOAP 80G (RM10.00)
3) DR JOHNSON NATURAL ESSENCE HOT & COOL GEL 150ML (RM35.00)
4) BIO-VITAMIN C 5000 (FREE DENGAN  ITEM  NO.3)

CUBA LIHAT HASILNYA:
Sebelum guna set ini pastikan anda mengukur lilit terlebih dahulu bahagian pinggang dah bahagian-bahagian lain. Bukan apa boleh le tgk perubahan selepas 2 minggu menggunakan set Dr Johnson ini

CARA2 GUNA SET NI:
1 – Guna DR JOHNSON SLIMMING CREAM 500G
Sapukan cream ini pada tempat yang bermasalah SEBELUM MANDI dan biarkan selama sekurangnya 15minit.

2 – Guna DR JOHNSON SLIMMING SOAP 80G
Buat buih creamy type, gunakan sabun ni mcm biasa…gosokkan d bahagian bermasalah selama 3-5 minit…biarkan buih meresap ke dlm kulit n bilas sehingga bersih.

3 – DR JOHNSON NATURAL ESSENCE HOT & COOL GEL 150ML
Selepas mandi sapukan gel ni kt kaw bermasalah masa kulit masih lembab…sapu n gosok lembut 3-5 minit sehingga gel betul2 meresap ke dlm kulit…akan terasa panas ckit pada awal penggunaannya…

4 – BIO-VITAMIN C 5000 (botol oren yg kecil)
Kkrim vit c ni guna lepas proses slimming..selepas 2 mgu guna set ni kulit akan sedikit lembik kerana lemak2 d bwh kulit dh pecah…sapu krim ni d bhgn bermasalah 1 kali sehari sblm tido…tujuannya utk menegangkan n menganjalkan kulit slps proses pecah lemak…

**GUNAKAN SEKURANGNYA 2x SEHARI
*LELAKI / PEREMPUAN SEMUA PERINGKAT UMUR BOLEH GUNA
*TIADA SIDE EFFECT..2 MINGGU BOLEH NAMPAK RESULT

TESTIMONI:

Sangat bagus set ini..i’ll promote it to my family yang semua badan besar-besar. Memang perlu maintain pakai straight to the rule u will see the result..I lost more than 1 inch in 2 weeks..JAYCHINTA,IPOH.

Akak..saya happy sangat..Saya kurang 2.5cm selepas dengan gigihnya pakai set ni tak selang seharipun dalam masa 2 minggu ni..Kawan-kawan saya kagum dengan saya..
TQVM. NAILY,UNIMAP.

Terima kasih,akak bersyukur sangat jumpa produk ni. Akak memang tak boleh diet,susah nak ikut diet..nak bersenam lagi la tak ada masa..pakai lotion ni mudah..ikut rutin harian sebelum mandi dan selepas mandi masa nak pergi kerja dan balik dari kerja. Kalau ikut timbang berat memang la tak nampak sangat beza, tapi beza ukuran tu memang nampak ketara beza. Selama 1 minggu dalam 1cm lebih sj..dalam 2 minggu turun 3cm lebih. Perut akak memang boroi pun..ROSMAWATI,SHAH ALAM

Zmel Cmel Yer: I da beli hasil die sgt bagus wajib rekemen kt sape2 yg minat
28 September

Qaseh Qaisara:
Dah seminggu saya guna semasa dlm pantang..Nurse check, peranakan saya mengecut dgn elok..maksudnya perut saya semakin kempis..hehe.. nanti saya pun syorkan pada kwn2 saya yg nak bersalin..

Mama Danish :
Salam kak.Barang dh terima 3hari lps..thanks..Mlm tu terus pakai lotion slimming tu,mmg syok je rasa..Ni dh 3hari pakai..mmg ada rasa kelainanya..
21 August

PERINGATAN!!!!
GUNAKAN DENGAN LANGKAH YG BETUL UNTUK DAPATKAN KESAN YANG BAIK
**WANITA HAMIL & BAYI DILARANG GUNA

LidBeuatyMall.my - Copyright © 2012. SIHAT ANGGUN LANGSING - All Rights Reserved

Laman Web disediakan oleh : WebJualanOnline.com