VES BREAST PUMP( PAM PAYUDARA )

VES BREAST PUMP( PAM PAYUDARA ) VES BREAST PUMP( PAM PAYUDARA )  RM 250.00 Sahaja (pos percuma) (Semenanjung/Sabah,Sarawak,Labuan) Ves Breast Pump Kecantikan seseorang wanita pastinya dikaitkan dengan rupa wajah, saiz payudara dan More »

NOUR AIN – Beauty Products

Produk Nour Ain merupakan salah satu produk yang amat laris di pasaran ASIA. Bayangkanlah permintaan produk ini menjangkaui sehingga ke kawasan serantau ini. Produk Nour Ain merangkumi pelbagai jenis produk didalamnya yang mana More »

PERFUME PARADISE

PERFUME PARADISE Wangi Seharian Tanpa Was-Was Wangikan diri anda dengan pati minyak wangi tanpa alkohol PERFUME PARADISE. Himpunan pati minyak wangi yang diinspirasikan dari pelbagai jenama terkenal antarabangsa yang sedang hangat di More »

DR JOHNSON SLIMMING PRODUCTS

DR JOHNSON SLIMMING 4 IN 1 SET HARGA: RM75.00 + RM10/15 POSLAJ SM/SS SMS / WhatsApp SAHAJA: 013-3923044 EMAIL: nlidahabi@gmail.com PEMBAYARAN:- MAYBANK: 012268204019 NOOR LIDA HABI MAT DIAN CIMB: 12470076001528 NOOR LIDA More »

SENSA OIL

SENSA OIL   SENSAOIL  RM 45.00 (SEMENANJUNG) RM 50.00 (SABAH,SERAWAK,LABUAN) No Pendaftaran Kementerian Kesihatan Malaysia MAL05092306TC Anda boleh mengesahkan status pendaftaran produk secara langsung di Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan di www.bpfk.gov.my . Di More »

SET BERSALIN SERI DEWI MALAM

SET BERSALIN LENGKAP SERI DEWI MALAM Harga Promosi : RM 460.00 (Harga Sebenar : RM 491.00) POS: rm10 sm/rm25 ss SET BERSALIN LENGKAP Mengandungi:- ~ Jamu Dewi Dara ( 50 Kapsul) ~ More »

SENSA OIL

SENSA OIL SENSAOIL RM 40.00 (SEMENANJUNG) RM 45.00 (SABAH,SERAWAK,LABUAN) SMS / WhatsApp SAHAJA: 013-3923044 EMAIL: nlidahabi@gmail.com PEMBAYARAN:- MAYBANK: 012268204019 NOOR LIDA HABI MAT DIAN CIMB: 12470076001528 NOOR LIDA HABI MAT DIAN No More »

ZIRANA MASSAGE BELT 3-IN-1

ZIRANA MASSAGE BELT 3-IN-1   RM150.00  To Order:- SMS/WhatsApp 013.7843044 Massage is known to increase blood flow, decrease stiffness and reduce symptoms of stress. This massage belt offers area specific targeting to More »

PRO EXTENDER

PRO EXTENDER PRO EXTENDER v1 Harga Asal : RM 160.00 Promosi Hebat RM 110.00 Sahaja (pos percuma) (Semenanjung/Sabah,Sarawak,Labuan)  Dapatkan Sekarang !!! PRO EXTENDER V2 Harga Asal : RM 220.00 Harga Asal : More »

SENSA VAKUUM PUMP

 SENSA VAKUUM PUMP SENSA VAKUUM PUMP RM 79.00 Sahaja (pos percuma) (Semenanjung/Sabah,Sarawak,Labuan)  Sensa vacuum pump adalah pam zakar yang telah direka cipta khas untuk lelaki yang inginkan saiz zakar yang keras, besar More »

EGYPTIAN MAGIC CREAM

EGYPTIAN MAGIC CREAM (EMC)  1 jar (118g) = Rm125.00  + Rm6 / Rm10 poslaju SM/SS HUBUNGI:- SMS / WhatsApp SAHAJA: 013-7843044 EMAIL: nlidahabi@gmail.com PEMBAYARAN:- MAYBANK: 012268204019 NOOR LIDA HABI MAT DIAN CIMB: More »

CALIFORNIA BEAUTY SILHOUETTE SLIM ‘N LIFT

 CALIFORNIA BEAUTY SILHOUETTE SLIM ‘N LIFT RM50.00 + RM6 POSLAJU  To Order: SMS/WhatsApp 013.7843044 Drop 2 or even 3 Dress Sizes With ZERO Effort! California Beauty®’s Slim’n Lift™ Silouette is a revolutionary More »

HANDSOME-UP

HANDSOME-UP Versi 1 RM90.00 (pos percuma) (Semenanjung/Sabah,Sarawak,Labuan)   Versi 2 RM100.00 (pos percuma) (Semenanjung/Sabah,Sarawak,Labuan)   Saiz – 9 inci ( 24 cm ) panjang 2.4 inci ( 6 cm ) diameter   More »

NURBEAUTYLINE SOY COLLAGEN

NURBEAUTYLINE SOY COLLAGEN PREMIUM      Kandungan 13g x 10 sachet x 2 HARGA PEK PROMOSI RM50.00 UTK 2 KOTAK HARGA PASARAN RM 39.00 UTK 1 KOTAK To Order:- WA/SMS 013.7843044   RAHSIA More »

WAIST TRIMMER 4 STEP SHAPE WITH FIR

WAIST TRIMMER 4 STEP SHAPE WITH FIR RM28.00 + RM6 POS LAJU BORONG MINIMUN 10 HELAI SMS UNTUK YANG SERIUS MEMBORONG SHJ. Memberi kesan seakan bersauna, selepas 30 minit pemakaian, kulit akan More »

 

DR JOHNSON SLIMMING PRODUCTS

DR JOHNSON SLIMMING 4 IN 1 SET

DR JOHNSON SLIMMING GEL + SOAP SET 2

HARGA: RM75.00 + RM10/15 POSLAJ SM/SS

SMS / WhatsApp SAHAJA: 013-3923044
EMAIL: nlidahabi@gmail.com
PEMBAYARAN:-
MAYBANK: 012268204019 NOOR LIDA HABI MAT DIAN
CIMB: 12470076001528 NOOR LIDA HABI MAT DIAN

DR JOHNSON SLIMMING GEL + SOAP SET

HARGA: RM40.00 + RM6/10 POSLAJ SM/SS

 

DR JOHNSON SLIMMING GEL

HARGA: RM30.00 + RM6/10 POSLAJ SM/SS

DR JOHNSON SOAP

HARGA: RM10.00 + RM6/10 POSLAJ SM/SS

dr johson slimming cream

HARGA: RM45.00 + RM6/10 POSLAJ SM/SS

 

1) DR JOHNSON SLIMMING CREAM 500G (RM45.00)
2) DR JOHNSON SLIMMING SOAP 80G (RM10.00)
3) DR JOHNSON NATURAL ESSENCE HOT & COOL GEL 150ML (RM35.00)
4) BIO-VITAMIN C 5000 (FREE DENGAN  ITEM  NO.3)

CUBA LIHAT HASILNYA:
Sebelum guna set ini pastikan anda mengukur lilit terlebih dahulu bahagian pinggang dah bahagian-bahagian lain. Bukan apa boleh le tgk perubahan selepas 2 minggu menggunakan set Dr Johnson ini

CARA2 GUNA SET NI:
1 – Guna DR JOHNSON SLIMMING CREAM 500G
Sapukan cream ini pada tempat yang bermasalah SEBELUM MANDI dan biarkan selama sekurangnya 15minit.

2 – Guna DR JOHNSON SLIMMING SOAP 80G
Buat buih creamy type, gunakan sabun ni mcm biasa…gosokkan d bahagian bermasalah selama 3-5 minit…biarkan buih meresap ke dlm kulit n bilas sehingga bersih.

3 – DR JOHNSON NATURAL ESSENCE HOT & COOL GEL 150ML
Selepas mandi sapukan gel ni kt kaw bermasalah masa kulit masih lembab…sapu n gosok lembut 3-5 minit sehingga gel betul2 meresap ke dlm kulit…akan terasa panas ckit pada awal penggunaannya…

4 – BIO-VITAMIN C 5000 (botol oren yg kecil)
Kkrim vit c ni guna lepas proses slimming..selepas 2 mgu guna set ni kulit akan sedikit lembik kerana lemak2 d bwh kulit dh pecah…sapu krim ni d bhgn bermasalah 1 kali sehari sblm tido…tujuannya utk menegangkan n menganjalkan kulit slps proses pecah lemak…

**GUNAKAN SEKURANGNYA 2x SEHARI
*LELAKI / PEREMPUAN SEMUA PERINGKAT UMUR BOLEH GUNA
*TIADA SIDE EFFECT..2 MINGGU BOLEH NAMPAK RESULT

TESTIMONI:

Sangat bagus set ini..i’ll promote it to my family yang semua badan besar-besar. Memang perlu maintain pakai straight to the rule u will see the result..I lost more than 1 inch in 2 weeks..JAYCHINTA,IPOH.

Akak..saya happy sangat..Saya kurang 2.5cm selepas dengan gigihnya pakai set ni tak selang seharipun dalam masa 2 minggu ni..Kawan-kawan saya kagum dengan saya..
TQVM. NAILY,UNIMAP.

Terima kasih,akak bersyukur sangat jumpa produk ni. Akak memang tak boleh diet,susah nak ikut diet..nak bersenam lagi la tak ada masa..pakai lotion ni mudah..ikut rutin harian sebelum mandi dan selepas mandi masa nak pergi kerja dan balik dari kerja. Kalau ikut timbang berat memang la tak nampak sangat beza, tapi beza ukuran tu memang nampak ketara beza. Selama 1 minggu dalam 1cm lebih sj..dalam 2 minggu turun 3cm lebih. Perut akak memang boroi pun..ROSMAWATI,SHAH ALAM

Zmel Cmel Yer: I da beli hasil die sgt bagus wajib rekemen kt sape2 yg minat
28 September

Qaseh Qaisara:
Dah seminggu saya guna semasa dlm pantang..Nurse check, peranakan saya mengecut dgn elok..maksudnya perut saya semakin kempis..hehe.. nanti saya pun syorkan pada kwn2 saya yg nak bersalin..

Mama Danish :
Salam kak.Barang dh terima 3hari lps..thanks..Mlm tu terus pakai lotion slimming tu,mmg syok je rasa..Ni dh 3hari pakai..mmg ada rasa kelainanya..
21 August

PERINGATAN!!!!
GUNAKAN DENGAN LANGKAH YG BETUL UNTUK DAPATKAN KESAN YANG BAIK
**WANITA HAMIL & BAYI DILARANG GUNA

LidBeuatyMall.my - Copyright © 2012. SIHAT ANGGUN LANGSING - All Rights Reserved

Laman Web disediakan oleh : WebJualanOnline.com