SENSA OIL

SENSA OIL   SENSAOIL  RM 45.00 (SEMENANJUNG) RM 50.00 (SABAH,SERAWAK,LABUAN) No Pendaftaran Kementerian Kesihatan Malaysia MAL05092306TC Anda boleh mengesahkan status pendaftaran produk secara langsung di Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan di www.bpfk.gov.my . Di More »

SET BERSALIN SERI DEWI MALAM

SET BERSALIN LENGKAP SERI DEWI MALAM Harga Promosi : RM 460.00 (Harga Sebenar : RM 491.00) POS: rm10 sm/rm25 ss SET BERSALIN LENGKAP Mengandungi:- ~ Jamu Dewi Dara ( 50 Kapsul) ~ More »

SENSA OIL

SENSA OIL SENSAOIL RM 40.00 (SEMENANJUNG) RM 45.00 (SABAH,SERAWAK,LABUAN) SMS / WhatsApp SAHAJA: 013-3923044 EMAIL: nlidahabi@gmail.com PEMBAYARAN:- MAYBANK: 012268204019 NOOR LIDA HABI MAT DIAN CIMB: 12470076001528 NOOR LIDA HABI MAT DIAN No More »

Maajun Anggun Bistari

 Maajun Anggun Bistari   HARGA : RM15.00 (Kandungan: 21 biji) . Nak Order Produk? Klik Sini! . . Kandungan – Kacip Fatimah – Serapat – Senduduk – Habbatus Sauda/Jintan Hitam – Inai More »

RICE MILK SOAP

RICE MILK SOAP  RM35 SEDOZEN + RM6 POSLAJU This product you looking for is a skin care line. This product is 100% natural rice milk that extract from young grown jasmine rice More »

HABBATUS SAUDA GOLD MINSYAM (PERAHAN SEJUK)

HABBATUS SAUDA GOLD MINSYAM (PERAHAN SEJUK) HARGA: 1 KOTAK (12 KEPING X 20 KAPSUL) = RM144.00 + RM6/10 POSLAJU (6 BULAN) 60 KAPSUL – RM 36.00 + RM6/10 POSLAJU (6 BULAN)  – More »

ZIRANA MASSAGE BELT 3-IN-1

ZIRANA MASSAGE BELT 3-IN-1   RM150.00  To Order:- SMS/WhatsApp 013.7843044 Massage is known to increase blood flow, decrease stiffness and reduce symptoms of stress. This massage belt offers area specific targeting to More »

JAMU MAK DARA PRODUCTS

JAMU MAK DARA 1. Jamu Mak Dara  (KAPSUL & SERBUK) 2. Jamu Mak Dara (Serbuk) – Harga: RM65.00 3. Jamu Mak Dara (Kapsul) – Harga: RM 49.00 + Poslaju Rm6/10 Sm/SS To More »

PRO EXTENDER

PRO EXTENDER PRO EXTENDER v1 Harga Asal : RM 160.00 Promosi Hebat RM 110.00 Sahaja (pos percuma) (Semenanjung/Sabah,Sarawak,Labuan)  Dapatkan Sekarang !!! PRO EXTENDER V2 Harga Asal : RM 220.00 Harga Asal : More »

SENSA VAKUUM PUMP

 SENSA VAKUUM PUMP SENSA VAKUUM PUMP RM 79.00 Sahaja (pos percuma) (Semenanjung/Sabah,Sarawak,Labuan)  Sensa vacuum pump adalah pam zakar yang telah direka cipta khas untuk lelaki yang inginkan saiz zakar yang keras, besar More »

EGYPTIAN MAGIC CREAM

EGYPTIAN MAGIC CREAM (EMC)  1 jar (118g) = Rm125.00  + Rm6 / Rm10 poslaju SM/SS HUBUNGI:- SMS / WhatsApp SAHAJA: 013-7843044 EMAIL: nlidahabi@gmail.com PEMBAYARAN:- MAYBANK: 012268204019 NOOR LIDA HABI MAT DIAN CIMB: More »

CALIFORNIA BEAUTY SILHOUETTE SLIM ‘N LIFT

 CALIFORNIA BEAUTY SILHOUETTE SLIM ‘N LIFT RM50.00 + RM6 POSLAJU  To Order: SMS/WhatsApp 013.7843044 Drop 2 or even 3 Dress Sizes With ZERO Effort! California Beauty®’s Slim’n Lift™ Silouette is a revolutionary More »

HANDSOME-UP

HANDSOME-UP Versi 1 RM90.00 (pos percuma) (Semenanjung/Sabah,Sarawak,Labuan)   Versi 2 RM100.00 (pos percuma) (Semenanjung/Sabah,Sarawak,Labuan)   Saiz – 9 inci ( 24 cm ) panjang 2.4 inci ( 6 cm ) diameter   More »

NURBEAUTYLINE SOY COLLAGEN

NURBEAUTYLINE SOY COLLAGEN PREMIUM      Kandungan 13g x 10 sachet x 2 HARGA PEK PROMOSI RM50.00 UTK 2 KOTAK HARGA PASARAN RM 39.00 UTK 1 KOTAK To Order:- WA/SMS 013.7843044   RAHSIA More »

WAIST TRIMMER 4 STEP SHAPE WITH FIR

WAIST TRIMMER 4 STEP SHAPE WITH FIR RM28.00 + RM6 POS LAJU BORONG MINIMUN 10 HELAI SMS UNTUK YANG SERIUS MEMBORONG SHJ. Memberi kesan seakan bersauna, selepas 30 minit pemakaian, kulit akan More »

 

ANDRO EXTENDER

   yesANDRO EXTENDERyes

 

Androextender new 

ANDRO EXTENDER

 RM 460.00 Sahaja (pos percuma)
(Semenanjung/Sabah,Sarawak,Labuan)

Official website :  http://www.andromedical.com/

SMS / WhatsApp SAHAJA:
013-3923044
EMAIL: nlidahabi@gmail.com

PEMBAYARAN:-
MAYBANK: 012268204019 NOOR LIDA HABI MAT DIAN
CIMB: 12470076001528 NOOR LIDA HABI MAT DIAN


 ANDA MALU ZAKAR ANDA KECIL DAN PENDEK,PASANGAN ANDA TERTAWAKAN ANDA BILA TENGOK ZAKAR ANDA,JANGAN BIARKAN RASA RENDAH DIRI MENGUASAI ANDA,BUKTIKAN ANDA MAMPU LAKUKAN PERUBAHAN PADA ZAKAR ANDA,PASTIKAN PASANGAN ANDA TERKEJUT LIHAT SAIZ ZAKAR ANDA LEPAS INI.

Memperkenalkan teknologi terkini dalam pemanjangan zakar yang telah mendapat pengiktirafan dari 7 pakar urology dan andrology seluruh dunia.

Andro Extender

  • AndroeXtender menggunakan konsep daya reganggan secara perlahan kepada zakar.
  • Androextender boleh dipakai ketika anda berdiri, berjalan
  • mahupun sedang duduk .
  • Androextender akan mengenakan daya reganggan antara 600-1500 gram terhadap anda ini akan membuatkan sel-sel anda berkembang dan bertambah secara semulajadi sekali gus memanjangkan dan membesar zakar anda.

“MEMBESARKAN ALAT SULIT MELALUI PROSES REGANGAN ADALAH SELAMAT, SEMULAJADI DAN BERKEKALAN”

Androextender akan memanjang dan menambah ukur lilit zakar anda menggunakan kuasa regangan untuk menolong anggota badan manusia berubah dan bertukar bila dikenakan tekanan. Bila zakar anda terdedah pada daya tarikan yang berterusan, sel-sel pada zakar akan berpecah dan bertambah, ini menyebabkan penambahan tisu zakar. Pembesaran ini akan mengakibatkan panjang dan ukur lilit zakar bertambah.

Androextender mempunyai 2 batang rod yang berisi spring. Apabila rod ini dipasang mengikut panjang yang disyorkan (iaitu saiz zakar sewaktu menegang), satu bentuk daya atau tarikan akan dikenakan pada zakar. Anggota badan kita secara semulajadi akan bertindak terhadap tarikan tersebut (tarikan yang disebabkan oleh spring pada dua batang rod Androextender). Regangan ini akan menghasilkan pencambahan tisu-tisu baru dan seterusnya mengakibatkan zakar membesar dan memanjang.

Androextender mampu menambahkan kepanjangan zakar anda kepada beberapa inci mengikut kepanjangan yang anda idam-idamkan selama ini tanpa sebarang had. Keupayaan alat ini untuk menegang akan memaksa semua sel-sel di bahagian zakar anda untuk membahagi dan menggandakan jumlahnya, seterusnya menghasilkan kesan yang berkekalan!

Hanya selepas beberapa sesi penggunaan, anda akan berasa bangga dengan saiz zakar yang anda perolehi. Iaitu lebih besar dan lebih panjang. Anda tidak perlu lagi berasa malu ketika berada di bilik persalinan dan anda akan berupaya memuaskan isteri anda lebih dari apa yang anda mampu lakukan sebelum ini.

 

andro-extender

androextender-2

androextender-4

 

 Kelebihan Andro Extender 

  • Memanjangkan zakar anda
  • Meregangkan zakar anda
  • Meningkat daya tahan zakar
  • Menguatkan otot zakar
  • Meluruskan zakar yang bengkok

Androextender terbukti secara sainstifik mampu memanjangkan zakar secara puratanya sebanyak 4 cm selepas penggunaan 3-6 bulan.Bukan itu saja, kebesaran zakar juga secara puratanya bertambah sebanyak 1.6 cm. Itu secara purata berdasarkan kajian yang dilakukan terhadap pengguna Androextender. Anda mungkin boleh capai lebih dari itu dengan penggunaan Androextender yang lebih lama.

Androextender bukan saja membantu anda mendapat saiz zakar idaman dan ia juga mampu meluruskan zakar yang bengkok. Zakar bengkok merupakan satu penyakit yang dikenali sebagai peyronie’s disease. Androextender telah terbukti secara sainstifik mampu meluruskan kembali zakar sebanyak 40%.

Barisan Doktor & Pakar Urologi yang mengesyorkan Andro-Extender

doctor-approved1

dr_hellstrom.jpg
Dr. Hellstrom
Urology Professor & Director of Andrology at the University of New Orleans, USA
CurriculumCurriculum

 dr_moncada.jpg
Dr. Moncada
Chief of the Urology Unit at the Gregorio Maraon Hospital
baca suratbaca surat English baca suratbaca surat Espaol CurriculumCurriculum 

dr_faix.jpg  

Dr. Faix
Andrologist, Sexologist and Director of the Mediterranean Centre for Sexology and Andrology,
France as well as Urologist at the Beausoleil de Montpellier Clinic (France)
CurriculumCurriculum 

dr_gontero.jpg
Dr. Paolo Gontero
Urologist, Department of Urology, University of Piemonte Orientale, Novara, Italy.
Faculty Member, European School of Urology.
Secretary, Italian Research Foundation in Urology L.U.N.A.
CurriculumCurriculum 

 dr_tambi.jpg
Dr. Ismail Tambi
Consultant Clinical Andrologist, Reproductive and Sexual Health
Specialist Mens Health Clinic Damai Service Hospital
baca suratbaca surat CurriculumCurriculum 

 dr_li_zheng.jpg
Dr. Li Zheng
Andrological Surgery Consultant at Shanghai Renji Hospital, China
baca suratbaca surat CurriculumCurriculum 

dr_jamal_salhi.jpg
Dr. Jamal Salhi
Andrological Surgery Consultant at San Pietro, Rome, Hospital
baca suratbaca surat CurriculumCurriculum

soalan lazim

1. Apakah asas di sebalik prinsip ini?
Alat ini berdasarkan prinsip perubatan daya tarikan yang, apabila diaplikasikan secara terkawal, beransur-ansur dan progresif terhadap zakar, akan merangsang pertumbuhan ligamen suspensori, korpus kavernosum, dan tisu-tisu zakar yang lain.

2. Sebelum ini pernahkah prinsip daya tarikan diaplikasikan dalam bidang perubatan?
Ya, prinsip daya tarikan diaplikasikan dalam bidang perubatan moden untuk mencipta tisu-tisu baru untuk graf kulit, memanjangkan serta mencipta kulit dan rambut baru untuk menutup bahagian keguguran rambut. Prinsip ini juga telah diaplikasikan dalam peradaban budaya kuno untuk memanjangkan leher seperti wanita Giraffe dari Birmania serta untuk melebarkan bibir seperti sesetengah suku kaum Afrika.

3. Apakah pertambahan saiz maksimum dalam unit sentimeter yang mampu saya peroleh?
Hal ini bergantung pada individu itu sendiri, kira-kira 4 sentimeter (1.6 inci)

4. Apakah pula pertambahan saiz minimum yang dapat dicapai?
Pertambahan saiz minimum 1.5 cm (0.60”) manakala pertumbuhan purata ialah 3 cm (1.2”), berdasarkan pada 95% pesakit.

5. Adakah pertambahan saiz berlaku untuk kedua-dua keadaan ereksi dan normal?
Ya, pertambahan saiz berlaku secara seimbang dan dapat dikesan dalam kedua-dua keadaan ereksi dan normal.

6. Adakah alat ini berkesan untuk merawat kelengkungan zakar?
Ya, dalam tempoh rawatan 6 hingga 7 bulan, 70% kelengkungan zakar dapat dirawat. Perubahan ketara selanjutnya boleh dijangkakan.

7. Adakah pertambahan saiz ini akan berkekalan?
Ya, oleh sebab sudah berlakunya pertumbuhan tisu zakar, pertambahan saiz yang diperoleh adalah kekal.

8. Adakah hujung zakar (kepala zakar/glans penis) juga akan mengalami pertumbuhan?
Tidak, bahagian batang zakar sahajalah yang akan mengalami pertumbuhan dan kesensitifan hujung zakar juga tidak akan terjejas

9. Adakah proses peregangan akan menyebabkan zakar menjadi semakin tipis?
Tidak, kadar pertumbuhan adalah seimbang pada keseluruhan zakar. Ukuran panjang dan ukur lilit zakar akan bertambah berikutan pertumbuhan tisu-tisu baru yang menambahkan isi padu zakar. Pertambahan isi padu ini disebabkan oleh penggandaan sel.

10. Apakah umur yang ideal untuk memulakan rawatan menggunakan alat ini?
18 tahun ke atas. Rawatan ini juga sesuai untuk lelaki yang sudah berumur. Kajian kami yang merangkumi lelaki berusia 60 dan 70-an membuktikan bahawa daya tarikan mampu merangsang pertumbuhan tisu tanpa mengira peringkat usia.

Testimonial Pelanggan

“Siapa kata saiz tidak penting, mungkin belum pernah mencuba Andropenis -Tender! bagi saya yang telah menggunakan peralatan ini dari 5″ kini mencapai 7″ dan saya dapati ketegangan juga bertambah – dan nikmat! Ia mudah diguna dan berkesan, Saya selalu guna dan yang BEST tak sesiapa pun yang tahu”
– Mazlan Bin Jo…., Bangsar, KL

“Isteri saya memesan alat Andropenis X-Tender untuk saya. Mulanya, saya kecil hati sebab tidak puashati dengan saiz zakar saya. Tapi saya guna juga, nak jaga hati dia. Selepas 2 bulan guna, perghh ia membuatkan saya lebih konfiden, sebab saya dapat rasai perbezaannya… tak perlulah saya cerita lebih-lebih kat sini…”
– Harun Bin Kam… Bandar Melaka, Melaka

“Selepas 4 bulan, saya dapat menusuk makam lazat tersebut, ternyata ia sungguh enak & nikmat sekali… memang real laaaa”
– Ahmad Naim B. Zu…., Ampang, KL.

“Saya tahu isteri saya puas & seronok,,, sebab mata beliau terbalik… hingga nampak mata putih… sebelum ni,,, dia biasa jee… best la Andropenis X-Tender ni!”
– Muhd. Zaini B. Ha….., Damansara, PJ

Andropenis Xtender mempunyai beratus TESTIMONI pelanggan,,, Kami tidak dapat menyiarkan SEMUA testimoni atas permintaan pelanggan. Harap Maklum.

Androextender new

ANDRO EXTENDER

 RM 460.00 Sahaja (pos percuma)
(Semenanjung/Sabah,Sarawak,Labuan)

Official website :  http://www.andromedical.com/

SMS / WhatsApp SAHAJA:
013-3923044
EMAIL: nlidahabi@gmail.com

PEMBAYARAN:-
MAYBANK: 012268204019 NOOR LIDA HABI MAT DIAN
CIMB: 12470076001528 NOOR LIDA HABI MAT DIAN

LidBeuatyMall.my - Copyright © 2012. SIHAT ANGGUN LANGSING - All Rights Reserved

Laman Web disediakan oleh : WebJualanOnline.com