TRIMM LEMMON DRINK – ATIKA BEAUTY

TRIMM LEMMON DRINK – ATIKA BEAUTY RM25.00 + RM6 POSLAJU  (14 SACHETS) Sangat Berkesan Untuk: Mempercepatkan pembakaran lemak yang berlebihan. Menurunkan berat badan. Melawaskan pembuangan air kecil dan besar serta mengelakkan sembelit. More »

EROTICA XX – UNTUK KETAHAN EREKSI

EROTICA XX  UNTUK KETAHAN EREKSI  RM 27.00 + RM6 POSLAJUHarga Sebenar : RM 30.00 (WM) / RM 32.00 (EM) . Erotica XX dapat membantu memanjangkan tempoh ereksi agar ketegangan dan kekerasan dapat More »

SAY YOUNG & SAY SLIIIM

Say-Young & Say-Slliim . . Say-Young Say-Young ~ 20 paket X 20gram Beli Sekotak : RM 85.00 (Harga Asal : RM 99.00) Beli 3 Kotak : RM 80.00 sekotak . KELEBIHAN SAY-YOUNG More »

D’TONE D’GREEN >>>>>>>>>> HARGA:RM250 SE SET

HARGA: RM250 SATU SET TESTIMONI D’Tone& D’Green merupakan makanan semulajadi 100% yang bukan sahajamenguraikan makanan dengan berkersanan tetapi ia juga membantumenormalkan metabolisme di dalam tubuh badan manusia. Anda tidak perlumenjalankan senaman fizikal More »

UMAR 1001 RAHSIA KECANTIKAN

UMAR 1001 RAHSIA KECANTIKAN RM240.00 + RM6 POSLAJU FAKTA UMAR Khasiatnya telah diperakui oleh ramai pengguna-pengguna setakat ini.Kesan-kesan pemulihan semulajadinya telah banyak terbukti dandiperkatakan melalui testimoni-testimoni seluruh Malaysia dan kini UMAR mula More »

SKIN WHITENING – SOFTENING SET

-RM330 FREE POSLAJU- EVE COLLAGEN (6000MG + VITAMIN C + LOBATA) + SUPER WHITE (900MG GLUTA + 100MG VIT.C) + MIRACLE GLUTA SOAP-RM350 FREE POSLAJU- EVE COLLAGEN (6000MG + VITAMIN C + More »

HERBA PRIMA JUS DIET MATE 5 DR-II GAIN 5

Herba Prima : Jus Diet Mate 5, DR-II, Gain 5, Doc-K, Espresso-XY, dR Betes, dRQ10 HERBA PRIMA MARKETING (HPM) Keajaiban Produk Kesihatan & Kecantikan Produk HPM ini juga boleh didapati dengan pengedar More »

NONA ROGUY

NONA ROGUY (NR) Rangkaian Produk Nona Roguy (NR) . . Rangkaian Herbanika Bersalin (1 kilo)  RM330.00  (Harga  Jualan RM 365.00) * PhytoNatal – 90 biji* Akar Herbanika – 10 paket* Minyak Herbanika More »

ZIRANA 2-IN-1 BAMBOO CHARCOAL

RM100.00 / set  FREE POSLAJU Charcoal Body Shaper is created using the latest technology which uses 4 years old bamboos as the main material. After burning it twice at a high temperature More »

NIGHT SLEEPING BEAUTY PANTS – to tight and shape out your muscle body shape.

NIGHT SLEEPING BEAUTY PANTS  to tight and shape out your muscle body shape.  RM28.00 + RM6 POSLAJU M Size :Waist ? 64-77cmButtocks ? 87-100cm L Size :Waist ? 69-85cmButtocks ? 92-105cmWear in More »

AURA SERI & AURA GENIUS – Wajah Lebih Berseri dan Bertenaga!

AURA SERI & AURA GENIUS Wajah Lebih Berseri dan  Bertenaga! AURA SERI . SERIKAN WAJAH ANDA DENGAN AURA SERI ! Wajah Anda Bertambah Berseri & Bertenaga !   RM 55.00 (Harga Sebenar More »

L-CARNITINE

L-CARNITINE PLUS L-CARNITINE 500 SUPER INFO TO BE ADDED LATER More »

SUREE COFFEE FACIAL SCRUB

SUREE COFFEE FACIAL SCRUB RM30.00 + RM5 POSLAJU Specially formulated with coffee extract and Vitamin E. It gently exfoliates dead skin cells revealing a fairer and radiant skin. The vitamin E nourishes More »

ZAMIAN GOLD CACAO MASK + ZAMIAN ESCARGOT CREAM – RM150.00

 ZAMIAN  GOLD CACAO MASK + ZAMIAN  ESCARGOT CREAM AMAT DISARANKAN UNTUK KULIT WAJAH YANG BERJERAWAT,  RADANG JERAWAT,  KASAR & PORI2 BESAR SESUAI JUGA UNTUK KULIT MUKA NORMAL  RM150.00 FREE POSLAJU Set ini More »

BELINA COSMETICS

BELINA COSMETICS BELINA COSMETICS – Keaslian Yang Terserlah . Produk susu kambing BELINA dari New Zealand dihasilkan khas untuk mereka yang mengambil berat tentang kecantikan kulit. Susu kambing bukannya sesuatu yang baru More »

 

SUPERWHITE 1000MG GLUTATHIONE

SUPERWHITE 1000MG GLUTATHIONE

 RM160.00 SEBOTOL [60 KAPSUL]
FREE: POSLAJU

KESAN SUPER WHITE GLUTATHION

Boleh dilihat selepas 14 hari penggunaan. Antara kesannya:-

?Softens the skin - melembutkan kulit
?Whitening (whole body) – mencerah/memutihkan kulit seluruh badan
?Rids of & lighten scars – menghilangkan parut dan calar
?Smoothens the skin – melicinkan dan memuluskan kulit seluruh badan
? Reduces melasma – mengurangkan melasma
? Reduces pimples & acne – mengurang atau menghilang atau memulihkan masalah jerawat
? Increases skin elasticity – meningkatkan keelastikan kulit
? Reduces pores on the face – mengecilkan pori kulit muka
? Makes the skin more radiant – membuatkan kulit muka dan badan berseri-seri dan bercahaya

TESTIMONIAL:

morning kak lid n sume member gluta
berita terkini melaporkan — setelah mengambil sw+vit c+ glowz+air masak 3 botol sehari secara konsisten selama SEMINGGU –memang nampak perubahan yg jelas –member opis ada yg dah pasan dan puji…kata nampak makin lawa…hehe –asben pun kata makin berseri-seri

kulit muka dan badan makin sekata…pores makin mengecil..kulit makin halus..kurang berminyak…
jeragat  dah pudar skit..rambut jd hitam dan lebat.. muka pun dah makin putih…hehe…best…best..

aritu beli dgn klid stok sw 2 botol dan glowz 2 kotak…so,akan makan dua mende ni dlm tempoh 2 bulan
ni makan seminggu dah improve…blum lg 2 bulan khen…huhhu– tp dulu pernah makan sebotol sw..tp on off…air masak pun x minum…xde nampak kesan sgt pun –ni bila amik betul2…plus dgn glowz plak…tu yg cepat kesan nampak…. dan yg paling pasan sekali..memg kena minum air banyak…tp memg asik ke toilet je la..– sw+glowz best!

INFORMASI PENTING

WHO NEEDS GLUTATHIONE   GLUTATHIONE:-

  • Smokers
  • Alcoholic drinkers
  • With low immune system
  • With liver problems
  • With thyroid problems
  • Has cataracts
  • With low sperm counts
  • With cancer
  • Those who wants to possess fairer and whiter skin

OTHER NAME OF GLUTATHIONE PREPARATIONS:-

  • Master anti-oxidant capsule
  • Anti-aging capsules· whitening capsule
  • Skin whitening capsule· bleaching capsule· best anti-oxidant

PROVEN THERAPEUTIC USES:-

  • Antioxidant action against Cancer, Cataracts, Liver diseases & Muscular degeneration

DURATION OF INTAKE FOR SKIN WHITENING:-

  • Medium brown: 1-3 months
  • Dark brown skin: 3-6 months
  • Very dark skin: 6-12 months.
  • Black skin: at least 2 years or even more·

Note:-
Once a person has her desired skin color, the maintenance dose will
just be 500mg once a day.

The three main elements work as:-

1. As a skin whitener: It works by modifying conversion of eumelanine, or the dark pigmentation, to phaeomelanin, or the light pigmentation. Therefore, instead of naturally producing eumelanin which causes skin darkening, glutathione alters the process and in turn yields phaeomelanin which makes the skin lighter and more radiant.

2. As an anti-aging: It is necessary in the breakdown of oxidized fats and in carbohydrate metabolism. If glutathione supply in the body is insufficient, cells will expire more rapidly, thus making people age faster and more susceptible in toxin induced diseases like cancer.

3.As a detoxifier / anti-oxidant agent: It works by scavenging free radicals that inhibits the body. Glutathione does this by binding toxins into a form which can be easily excreted by our body.


FAEDAH:-

  • Memutihkan kulit dengan membantu memutihkan kulit dengan menukarkan eumelanine, (pigmentasi kulit gelap, coklat, kuning sawa matang) kepada phaeomelanin (pigmentasi kulit putih kemerahan).
  • Menjadikan kulit lebih lembut, segar dan berseri-seri
  • Membantu meningkatkan kekuatan dan ketahanan badan
  • Mampu merawat kebanyakkan gejala berkaitan dengan paru-paru seperti lelah, radang paru-paru yang serius
  • Mengekalkan fungsi immune, juga berperanan sebagai ajen ketahanan anti-tumor yang kuat
  • Melawan pengedaran pengoksidaan lemak dalam saluran darah, termasuklah kolestrol
  • Merangsang imunisasi tubuh
  • Menyahtoksin tubuh badan
  • Menghilangkan jerawat dan parut jerawat
BENEFITS:-
  • Whiten skin (helps whiten skin by modifying conversion of eumelanine (dark/brown/yellow pigmentation) to phaeomelanin (reddish white pigmentation)
  • Help increase strength and endurance
  • To treat many lung diseases including asthma, chronic bronchitis and emphysema
  • Maintains an optimized immune function, providing stronger anti-tumor defenses
  • Fight the oxidation of circulating fats in the bloodstream, including cholesterol, retarding the process of plaque formation in the arteries – the underlying cause for most heart disease and stroke
  • Immune booster
  • Detoxifier [unleash most trapped toxins in the body to give healthier skin and body, from head to toe.]
  • Clear pimples and acne scars
SIDE-EFFECTS:-

Generally considered to be free of side-effects. No untoward side-effects nor interactions with oral administration reported even in prolonged use. It is SAFE. Classified as Food Supplement not a herbal. Made from genetically synthesize molecules.The only reported side effect is SKIN WHITENING when taken in increased doses.

NOTE:-
To be taken 2-3 caps per day (for faster results, take with vitamin C) early in the morning before breakfast and at night before sleep.
SOAL JAWAB GLUTATHIONE
1.Berapa lama untuk menampakkan hasil selepas menggunakan Gluta Prime?
Sesiapa pun perlu memberikan sedikit masa untuk Gluta Prime bertindak untuk menjadikan kulit lebih cerah. Perubahan awal bergantung pada pengguna, tidak semestinya kulit terus menjadi cerah. Jika anda mempunyai jerawat atau masalah kulit yg lain, Gluta Prime berperanan mengatasi masalah ini dahulu sebelum khasiatnya berfungsi untuk mencerahkan kulit. Proses pencerahan berlaku secara berperingkat seperti berikut;
Kulit cerah hingga sawo matang: 1-3bulan
Kulit gelap: 3-6bulan
2. Seputih mana hasil yang saya boleh dapat?
Tahap awal pengambilan Gluta Prime membolehkan kulit cerah 1-3tona warna. Penggunaan jangka masa panjang membolehkan kulit cerah 5-6 tona warna. Semuanya bergantung kepada bagaimana Gluta Prime sebagai supplement bertindak kepada tubuh badan pengguna.

3. Adakah saya akan putih melepak?
Tidak, pengambilan Gluta Prime tidak akan menjadikan anda putih melepak dalam sekelip mata selepas 1-2minggu pengambilan Gluta Prime kerana kesannya berperingkat dan bukannya drastik.
Sangat mustahil kulit boleh bertukar drastic kepada putih melepak, penggunaan suntikan juga memerlukan masa utk berkesan, ia tidak semudah yang disangkakan. Jika ada produk yang menjanjikan pengguna bertukar menjadi putih melepak sekelip mata, kemungkinan besar produk tersebut mengandungi chemical berbahaya.
4. Kenapa ada orang yang memperoleh kesan dengan cepat dan ada yang mengambil masa yg lama?
Ini semua bergantung pada metabolism badan pengguna yg berbeza, berat badan juga merupakan faktor kenapa sesetengah orang mendapat kesan yang segera, dan sesetengah orang pula agak lambat. Dos pengambilan juga penting; jika anda mempunyai kulit berwarna tan, berat badan 70kg, dan anda hanya mengambil 1biji sehari, sudah pasti anda tidak boleh mengharapkan magik utk Gluta Prime berkesan dalam masa 1-2minggu utk mendapatkan kulit sawo matang.
5. Apakah dos yang sesuai untuk mendapatkan keputusan yg cepat?
20-40mg utk setiap Kilogram Berat badan, setiap hari. Dibahagikan kepada 2-3 dos.
Contoh:
30mg X 60kg (berat badan)= 1800mg
1800mg › Gluta Prime 1000mg/capsule, 2kali sehari.
Jika anda telah mencapai warna kulit yang diingini, anda hanya perlu maintain dengan pengambilan hanya 1capsule sehari.

6. Adakah selamat untuk mengambil Gluta Prime pil dalam dos yang tinggi?
Sudah pasti selamat. Pada asasnya, pengambilan glutathione pada dos yang tinggi lah membolehkan kulit menjadi lebih putih. Gluta Prime L-Glutathione pil juga selamat diamalkan setiap hari kerana fungsi utamanya ialah sebagai master anti-oksidan, immune booster & detoxify. Glutathione larut didalam air, sekiranya diambil secara berlebihan, ia hanya akan dikumuhkan melalui urin.

7. Adakah saya perlu mengambil vitamin C tambahan ketika mengambil Gluta Prime? Mengapa?

Vitamin C sangat penting ketika mengambil Gluta Prime ini kerana membantu Glutathione untuk tetap berada di dalam tubuh & boleh diserap. Peranan Vitamin C adalah untuk reverse proses oxidization bagi membolehkan Glutathione tetap berada dlm keadaan ‘Reduced’ yang membolehkan kulit menjadi lebih cerah. *Reduced Glutathione bukan lah bermaksud Glutathione telah dikurangkan, tetapi, Reduced Glutathione merujuk kepada Glutathione yang mempunyai gred yang bagus dan telah dipadatkan. Reduce Glutathione juga dikenali sebagai L-Glutathione. Berbeza dengan Glutathione biasa yang hanya digunakan dalam pembuatan sabun.
Vitamin C yang diambil perlulah 2kali ganda dos pil Gluta Prime. Disarankan, untuk setiap capsule Gluta Prime memerlukan tambahan 1000mg
Glutathione is too large a molecule to effectively pass through the intestine into cells, so supplementing with glutathione alone is not helpful. But when taken with Vitamin C, which protects it from oxidative damage, Glutathione becomes effective.”
Monika Klein, C.N.,
Malibu, Cali
“Some people with darker skin tone report that taking Glutathione capsules along with vitamin C for three to six months or more actually lightens the color of their skin.”
website © 2004 www.Gluta.com

8. Mengapa Alpha Lipoic Asid penting? Apa keberkesanannya?


Alpha Lipoic Asid memainkan peranan sebagai anti-oksidan dan anti-penuaan yang amat penting untuk tubuh menghasilkan Glutathione dan memboleh kulit menjadi lebih cerah.
Again, let’s take it from the experts:-

“Take alpha-lipoic acid, an antioxidant that turns up the production of glutathione, your liver’s head janitor. Glutathione latches on to toxic gunk and makes it water-soluble enough to be flushed out through your kidneys. For maximum liver scrubbing, take a 50 milligram alpha-lipoic acid tablet (sold in drugstores) twice a day.”
By Zachary Veilleux
Men’s Health Abc News
“lipoic acid is the only antioxidant that can boost the level of intracellular glutathione”
“Moreover, it has the remarkable ability to recycle several other important antioxidants including vitamins C and E, glutathione and coenzyme Q10, as well as itself!”
LE Magazine December 1999
STAYING YOUNG FOREVER
Karin Granstrom Jordan, M.D Ph.D.
9. Apa yang membuat Gluta Prime berbeza berbanding dengan pil whitening?
Konsep penting dalam proses mencerahkan melanin kulit ialah, pengambilan Glutathione yang tinggi. Gluta Prime mengandungi kandungan L-Glutathione yang tinggi iaitu 700mg dalam setiap 1000mg capsule, yang amat membantu mencerahkan kulit. Berbeza dengan produk-produk lain yang hanya mengandungi L-Glutathione yang berdos rendah dan mengambil masa yang terlalu lama untuk berkesan.

10. Bolehkah menggunakan beberapa Krim Pencerahan atau kosmetik lain?
Ya. Sudah pasti boleh. Kami senantiasa menyarankan pelanggan kami suma menggunakan produk penjagaan muka yang bersesuaian dengan masalah kulit mereka dan mengelakkan kosmetik yang mengandungi Steroid, dan Hydroquinon. Bahagian muka antara bahagian yang mengambil masa sedikit dari bahagian tubuh yang lain kerana, pengguna mungkin telah banyak menggunakan pelbagai jenis kosmetik dan mungkin keadaan kulit telah fragile, mempunyai jerawat bawah kulit dan sebagainya. Gunakan 3D Mask yang bersesuaian bagi membantu proses pencerahan dari luar, disamping penggunaan Face ampoule setiap hari.
Penggunaan losyen yang mengandungi SPF adalah penting, bagi melindungi kulit dari luar sementara GlutaPrime bertindak sebagai pencerah kulit dari dalam.
11. Bagaimanakah proses pemutihan bermula? Bolehkah memberikan tona kulit sekata seluruh badan?
Pil Glutathione menukarkan pigment melanin yang gelap kepada lebih cerah apabila mengambil pil Glutathione. Ia juga menyekat enzyme Tyrosinase dari menghasilkan melanin gelap. Kurang melanin, kulit menjadi lebih cerah. Proses pencerahan kulit menggunakan L-Glutathione bermula dari dalam iaitu dari lapisan dermal hingga ke epidermal layer, kerana itulah ia mengambil sedikit masa untuk menukarkan tona warna pengguna. Proses pencerahan berlaku dari hujung rambut sehingga ke hujung kaki, ia akan memberikan tona warna cerah sekata secara berperingkat.

12. Adakah Pil Gluta Prime ini adalah ubat, vitamin atau supplement? Bolehkah Gluta Prime di ambil bersama vitamin atau supplement lain?

L-Glutathione dan komponen-komponennya (Vitamin C, ALA dan Grape Seed Extract) boleh dianggap sebagai makanan / suplemen makanan, mereka juga disebut sebagai antioksidan yang hebat,. Ini bukan ubat/drugs dan selamat diambil oleh sesiapa sahaja kecuali mereka yang mengambil anti-psychotic grud dan ubatan kimoterapi. Juga tidak boleh diambil oleh mereka yang baru menjalani pembedahan atau pemindahan organ. Pengguna Gluta Prime perlu mengelakkan minuman beralkohol, kerana alcohol menghalang penyerapan Glutathione ke dalam tubuh.
13. Jika saya telah mencapai tona warna yang saya inginkan, bolehkan saya berhenti mengambil Gluta Prime atau perlu diteruskan?
Disarankan untuk maintain pengambilan pil gluta walaupun telah mencapai tona warna cerah. Pengambilan 1capsule dalam sehari atau dua hari. Badan manusia tidak dapat menghasilkan glutathione yang tinggi setiap hari, maka keperluan untuk mengambil pil gluta setiap hari adalah disarankan. Pengambilan Gluta Prime bukan sahaja untuk mencerahkan kulit malah bagus untuk kesihatan kerana ia membina system immune badan, maka pengambilan jangka masa panjang bukan sahaja memutihkan kulit malah untuk kesihatan yang lebih bagus.
Pengambilan Gluta Prime dan juga Glowz Star sering diamalkan bagi mereka yang telah mendapatkan cosmetic injection sebagai tujuan maintenance.

14. Adakah kesan pencerahan ini berkekalan? Adakah kulit saya akan kembali gelap setelah berhenti menggunakan produk ini?
Kesan pemutihan adalah kekal walaubagaimanapun, anda perlu mengelakkan kulit dari terkena cahaya matahari kerana ia boleh menggelapkan semula kulit anda. Penggunaan losyen badan adalah penting dan perlu dijadikan amalan setiap hari.

15. Saya mengambil Gluta Prime tetapi setiap hari terdedah dengan matahari, apa yang perlu saya lakukan?
Bagi mereka yang sering terdedah dengan matahari, adalah amat penting untuk menggunakan losyen badan dengan SPF45-60 bagi mengelakkan kulit menjadi gelap. Lakukan scrub badan sekurang-kurangnya sekali dalam seminggu bagi menyingkirkan sel kulit mati dan menyerlahkan warna kulit yang cerah & lembut.
16. Adakah pil Gluta Prime selamat digunakan dan tidak menjejaskan kesihatan hati?
Sudah pasti L-glutathione pil selamat digunakan dan tidak menjejaskan hati seperti kebanyakkan ubat-ubatan yang berbahaya dipasaran.
Let’s hear what a renowned doctor says about it:
“The level of glutathione in the liver is critically linked to the liver’s ability to detoxify. The higher the glutathione content, the greater the liver’s capacity to detoxify harmful chemicals. Typically, when we are exposed to chemicals to which can damage the liver including alcohol, the concentration of glutathione in the liver is substantially reduced. This reduction makes the liver susceptible to damage.”
Nature’s Potent Liver Remedy
Dr. Murray

17. Apakah ada kesan samping yang tak diingini daripada penggunaan jangka panjang pil pemutihan ini?
Kesan sampingan seperti yang kita semua tahu hanyalah kulit menjadi lebih putih cerah.
18. Saya ingin kesan segera dan dalam masa sama saya ingin turunkan berat badan. Bolehkah saya mengambil pil pelangsingan atau produk lain dalam bersama pil glutathione?
Seperti info yang telah dinyatakan diatas, pil L-Glutathione dikategorikan sebagai makanan sampingan/ supplement dan selamat diambil bersama ubat-ubatan, vitamin dan supplement lain. Namun, kami menyarankan pengguna Gluta Prime untuk menggunakan krim pelangsingan atau ampoule untuk menurunkan berat badan disamping menjalani gaya hidup yang sihat (minum air yang banyak, bersenam dan bersukan). Penggunaan produk lain perlulah dijarakkan sekurang-kurangnya 3jam antara pengambilan pil gluta dan pil pelangsingan.
19. Adakah pil glutathione selamat diamalkan oleh remaja yang inginkan kulit putih?
L-glutathione dianggap sebagai supplement, sangat selamat digunakan dan tidak akan menyebabkan kesan buruk walaupun untuk remaja. Tetapi, kami menyarankan remaja yang berumur 16 tahun keatas sahaja untuk mengambil pil gluta. Ini kerana usia yang matang amat penting untuk membuatkan pengguna serius memulakan program pencerahan dan sangat penting kepada remaja tersebut untuk memahami program ini sepenuhnya. Ilmu & kefahaman adalah penting bagi mengelakkan pembaziran.
20. Adakah benar pil Glutathione boleh menyebabkan rambut menjadi putih?
Itu tidak benar. Reduced L-Glutathione memberi kesan memutihkan kulit, tidak ada kesan sampingan seperti seperti yang dinyatakan.
21. Perlukah saya membuat program detox sebelum mengambil pil gluta?
Di Malaysia, ramai yang masih tidak tahu dan tidak memahami tujuan detoksin. Program detoxin amat bagus untuk menyingkirkan toksin berlebihan di dalam perut, di negara-negara barat, program detoksin sering disarankan sekurang-kurangnya 1-2 kali setahun. Ia bukan sahaja menyingkirkan toksin, malah meningkat metabolism badan disamping membantu penyerapan zat yang lebih baik. Walaupun salah satu dari 3 fungsi utama Glutathione (AntiOksidan, Immune, Detoxin) ialah membuang toksin, tetapi kami menyarankan pengguna melakukan program detoksin bagi membantu penyerapan yang lebih cepat dan memberikan kesan yang lebih segera.
22. Adakah lebih baik untuk mengambil pil glutathione sewaktu perut kosong atau selepas makan?
Mengikut kajian yang dijalankan, pil gluta menyerap dengan baik ketika perut kosong (sebelum makan). Badan kita menyerap dengan kadar maksima ketika perut kosong dan hanya tertumpu kepada satu zat sahaja. Jika anda mengambil gluta sejurus selepas makan, perut anda sukar untuk menyerap glutathione kerana menumpukan kepada makanan yang diambil.
Disarankan mengambil pil gluta sebelum makan atau 2jam selepas makan.

23. Bolehkah wanita hamil atau ibu yang menyusu?
Tidak disarankan. Glutathione memainkan peranan penting didalam pembesaran fetus, waktu kehamilan perlu dijaga rapi agar kandungan sihat. Kandungan glutathione didalam pil Gluta Prime tidak menjadi masalah, tetapi Alpha Lipoic Asid yang berada didalam pil gluta tidak disarankan kepada ibu mengandung. Bagi ibu mengandung atau yang menyusukan bayi, perlu menunggu sehingga berhenti menyusu, selepas itu, boleh mengamalkan pil glutathione.

24.Adakah pil gluta berkesan untuk mereka yang mempunyai penyakit tertentu?
Mereka yang mengalami penyakit berkaitan Tiroid (Hypo/Hipertiroidisme) kemungkinan besar tidak akan mendapat manfaat dari penggunaan pil glutathione.
___________________________________

FIRST CLASS BEFORE & AFTER SALES SERVICE…..!!!

Incoming search terms:

  • aura white untuk ibu mengandung (12)
  • harga superwhite pemutih kulit (9)
  • harga super white collagen (9)
  • harga super white (6)
  • super white collagen (6)
  • harga super white gluta (4)
  • super white glutathione (4)
  • super white collagen drink (3)
  • superwhite gluta (3)
  • super white (2)
  • harga superwhite (2)
  • harga super white plus (2)
  • Kesan gluta super white (2)
  • feerwhite (2)
  • harga gluta super over white (2)
  • cara makan superwhite 1000mg (2)
  • harga super white collagen drink (1)
  • super white l-glutathione 1000mg (1)
  • super white produk (1)
  • super white testimoni (1)
LidBeuatyMall.my - Copyright © 2012. SIHAT ANGGUN LANGSING - All Rights Reserved

Laman Web disediakan oleh : WebJualanOnline.com