ZIRANA 2-IN-1 BAMBOO CHARCOAL

RM95.00 + rm10/rm15  POSLAJU SM/SS —————————————————————————————————–  SMS / WhatsApp SAHAJA:  013-7843044 EMAIL: nlidahabi@gmail.com PEMBAYARAN:- MAYBANK: 012268204019 NOOR LIDA HABI MAT DIAN CIMB: 12470076001528 NOOR LIDA HABI MAT DIAN —————————————————————————————————— Charcoal Body Shaper More »

SHAMELYN NU3 – JUS MANGGIS

Jus Mangostyn Shamelin amat berkhasiat dan mempunyai kuasa ?Anti-Oksida? yang amat tinggi. Kajian menunjukkan buah manggis atau jus manggis ini mempunyai cirri-ciri antioksida yang sangat berkesan jika dibandingkan dengan antioksida pada vitamin-vitamin More »

NIGHT SLEEPING BEAUTY PANTS

NIGHT SLEEPING BEAUTY PANTS  to tight and shape out your muscle body shape.  RM28.00 + RM6/10  POSLAJU SM/SS M Size : Waist ? 64-77cm Buttocks ? 87-100cm L Size : Waist ? More »

SET BERSALIN MAK BIDAN D’HERBS

SET BERSALIN MAK BIDAN D’HERBS (Kini Rahsia Rawatan Perbidanan Kampung Diwarisi) Harga Sebenar: RM199.00 Pos: + rm15 sm / rm30 ss Set ini Mengandungi produk-produk berikut : Pati Herba Mak Bidan D’Herbs More »

ORGANIC GLUTA KOJIC BLACK PEARL WHITENING SOAP

ORGANIC GLUTA KOJIC BLACK PEARL WHITENING SOAP                                                         RM35.00 + RM6 POSLAJU FUNGSI ? Untuk pemutihan kulit muka dan badan serta celah2 lipatan badan? Diperkaya dengan Virgin Coconut Oil, Arbutin, Vitamin C More »

LOSYEN TRIM SERBA GUNA PATI HALIA ATIKA BEAUTI

LOSYEN TRIM SERBA GUNA PATI HALIA ATIKA BEAUTI  RM22.00 + RM6 POSLAJU Membantu membuang angin dalam badan. Sangat sesuai untuk urutan ibu-ibu lepas bersalin. Membantu melancarkan peredaran darah. Membantu menghapuskan lemak yang More »

BIDADARI DCL

Bidadari & Red Guara Cafe DCL Bidadari – DCL . Harga  Bidadari DCL 375 ml : RM 77.00  Harga  Bidadari DCL 250 ml : RM 53.00  POSLAJU RM6 /RM10 SM/SS . . More »

ZIRANA SLIMMING BAMBOO CHARCOAL KORSET 3-IN-1

ZIRANA SLIMMING BAMBOO CHARCOAL KORSET 3-IN-1  RM 100.00 + RM10/15 POSLAJU SM/SS . Memperkenalkan set terbaru Ziarana Bamboo Charcoal 3 in 1 Slimming Set pengeluaran terbaru dari pulp buluh ( bamboo charcoal More »

CHRISZEN MOIST CAKE SPF 50

Chriszen Moist Cake RM59.00 / RM63 FREE SERUM Product Description 3 COLOURS TO SUIT YOUR SKIN: No.1 Light Pink No. 2Pink No. 3 Yellowish brown ADVANTAGES OF CHRISZEN MOIST CAKE: Longlasting for More »

TWIN CUP BREAST PUMP

Twin Cup Breast Pump Twin Cup Breast Pump Harga Asal : RM 190.00 RM 180.00 Sahaja (pos percuma) (Semenanjung/Sabah,Sarawak,Labuan) Twin cup breast pump Pump Kecantikan seseorang wanita pastinya dikaitkan dengan rupa wajah, More »

Bathmate Hydromax Xtreme X30 Pam

Bathmate Hydromax Xtreme X30 Pam Harga Asal : RM 1300.00 Harga Asal : RM 1000.00 RM 930.00 Sahaja(pos percuma) (Semenanjung/Sabah,Sarawak,Labuan)  Dapatkan sekarang !!!! —————————————————————————————————–  SMS / WhatsApp SAHAJA:  013-7843044 EMAIL: nlidahabi@gmail.com PEMBAYARAN:- More »

BEAUTY BREAST PUMP

BEAUTY BREAST PUMP BEAUTY BREAST PUMP Harga Asal : RM 220.00 Harga Asal : RM 195.00 RM 170.00 Sahaja (pos percuma) (Semenanjung/Sabah,Sarawak,Labuan)  Pam Besarkan Payudara Automatik ini amat istimewa buat wanita atau More »

SURE KENCANG BREAST SERUM (SK)

SURE KENCANG BREAST SERUM (SK) Anda inginkan payudara yang besar, mengancam dan menarik..??  Dengan Sure Kencang Breast Serum, anda akan dapat merasai perubahan pada payudara anda seawal 1 MINGGU..!! HARGA OFFER: RM65.00 + PosLaju Rm7/11 More »

VES BREAST PUMP( PAM PAYUDARA )

VES BREAST PUMP( PAM PAYUDARA ) VES BREAST PUMP( PAM PAYUDARA )  RM 250.00 Sahaja (pos percuma) (Semenanjung/Sabah,Sarawak,Labuan) Ves Breast Pump Kecantikan seseorang wanita pastinya dikaitkan dengan rupa wajah, saiz payudara dan More »

NOUR AIN – Beauty Products

Produk Nour Ain merupakan salah satu produk yang amat laris di pasaran ASIA. Bayangkanlah permintaan produk ini menjangkaui sehingga ke kawasan serantau ini. Produk Nour Ain merangkumi pelbagai jenis produk didalamnya yang mana More »

 

JANNA LAWWA – Produk Kosmetik Berasaskan Susu Beras, Buah Teratai, Mutiara Laut DLL

Set Putih Gebu : RM49 + rm6 pos laju

Kegunaan :
Dengan kuasa pati biji buah teratai dan serbuk mutiara berkesan dapat menghasilkan kulit baru yang sekata jernih dari dalam kulit. Kulit putih bersih dan gebu yang sihat. Melengkapkan vitamin untuk kulit rosak dipulihkan dan diperbaiki. Memudarkan secara lembut jeragat, jerawat, parut, kulit kusam serta semua cela kulit. Agen awet muda menunda kedut kulit lantas menegangkannya. Sesuai semua jenis kulit lelaki dan wanita.

Cara Penggunaan :
 Sapu KRIM SIANG MALAM PUTIHGEBU pada wajah dan leher setiap pagi dan malam setelah wajah dibersihkan dengan SABUN SUSU BERAS WANGI dan selepas pemakaian TONER BERAS WANGI.
Untuk hasil paling terbaik amat digalakkan pemakaian bersama produk tambahan.
1. TONER BERAS WANGI – 
Kulit halus, tegang, mengecutkan jerawat dan mengecilkan pori-pori.
2. KRIM MALAM JL JERAGAT – 
Memudarkan jeragat degil dan tompok hitam dengan lembut namun berkesan tanpa menipiskan kulit.
3. KRIM IMBANGAN LEMBAB – 
Kulit dilembabkan tanpa berminyak dan melekit.
4. KRIM PAYUNG SPF 60 – 
 Kulit dilindungi dari habuk dan sinar matahari. Bertindak sebagai asas solekan yang licin dan gebu.

________________________________________________________________


Toner Beras wangi (10ml) : RM25.00 + free pos laju


Kegunaan :
 kulit disegarkan dan diawet mudakan dengan pati buah delima kelat,bunga melur dan air beras wangi yang kaya dengan khasiat penyembuh kulit, mengecilkan pori kasar dan hitam dileher, mengecutkan jerawat serta tidak meninggalkan parut, mendinginkan kulit lantas kulit ditegangkan. Kulit cerah, jernih, sihat dan sekata.

Cara Penggunaan :

 Selepas wajah dibersihkan dengan SABUN SUSU BERAS WANGI sapukan TONER BERAS WANGI ada wajah dan leher secara rata.sesuai semua jenis kulit wanita dan lelaki.
____________________________________________________


Krim Malam JL Jeragat (5 gram) : RM37.00 + free pos laju


Kegunaan :
 Rumusan dari pati buah nenas berkesan memudarkan jeragat degil dan tompok hitam. Menyekatakan kulit tanpa rasa perit dan tanpa menipiskan kulit. Menghasilkan kulit baru sihat dan jernih.

Cara Penggunaan :

 Setelah wajah dibersihkan dengan SABUN SUSU BERAS WANGI dan pemakaian TONER BERAS WANGI sapukan KRIM MALAM JL JERAGAT secara tipis pada kulit wajah diwaktu malam sahaja serta diikuti dengan KRIM SIANG MALAM PUTIHGEBU untuk hasil paling terbaik.
________________________________________________________________


Krim Imbang Lembab (5 gram) : RM29.00 + free pos laju

Kegunaan :

Dengan collagen dan aloe vera yang mewah bagi melembabkan kulit dalam semua cuaca dan musim,Kulit lembab dan seimbang tanpa berminyak dan melekit.menghasilkan kulit baru yang sihat dan jernih,kaya dengan sumber vitamin yang dapat mempercepatkan pembaharuan sel kulit. Mengimbangkan tona kulit yang tidak sekata lantas mencerah sambil memudakan.
Cara Penggunaan :

Setelah wajah dibersihkan dengan SABUN SUSU BERAS WANGI,TONER BERAS WANGI beserta KRIM SIANG MALAM PUTIHGEBU seterusnya sapukan KRIM IMBANG LEMBAB secara tipis pada wajah.

_______________________________________________________________

Krim Payung SPF 60 (5 gram) : RM29.00 + free pos laju

Kegunaan :Dengan SPF60 kulit dilindungi dari kesan sinar matahari serta habuk.bertindak sebagai asas solekan yang kelihatan licin,gebu dan halus dengan tona kulit yang sekata.

Cara Penggunaan :
Setelah wajah dibersihkan dengan SABUN SUSU BERAS WANGI beserta KRIM SIANG MALAM PUTIHGEBU sapukan pada wajah dan leher KRIM PAYUNG SPF 60 mengikut keperluan.sesuai semua jenis kulit.

________________________________________________________________

Krim Siang Malam PutihGebu (5 gram) : RM35.00

Kegunaan :
Dengan kuasa pati biji buah teratai putih dan serbuk mutiara berkesan dapat menghasilkan kulit baru yang sekata jernih dari dalam kulit.kulit putih bersih dan gebu yang sihat.Melengkapkan vitamin untuk kulit rosak dipulihkan dan diperbaiki.Memudarkan secara lembut jeragat,jerawat, parut,kulit kusam serta semua cela kulit.Agen awet muda enunda kedut kulit lantas menegangkannya.sesuai semua jenis kilit lelaki dan wanita.
Cara Penggunaan :

Sapukan KRIM SIANG MALAM PUTIHGEBU PADA WAJAH DAN LEHER SETIAP PAGI DAN MALAM SETELAH WAJAH dibersihkan dengan SABUN SUSU BERAS WANGI dan selepas pemakaian TONER BERAS WANGI.

Incoming search terms:

 • janna lawwa (104)
 • aura white kelulusan kkm (73)
 • produk janna lawwa bahaya (62)
 • janna lawwa testimoni (51)
 • krim siang terbaik (43)
 • krim malam terbaik (42)
 • janna lawwa bahaya (32)
 • toner susu beras (29)
 • sabun royal expert white (25)
 • kosmetik royal (24)
 • ibu putih janna lawwa bahaya (17)
 • testimoni produk janna lawwa (16)
 • kosmetik royal expert white (15)
 • royal expert white cream malaysia testimonial (12)
 • Janna lawwa produk (12)
 • krim ibu putih janna lawwa bahaya (12)
 • testimoni krim malam susu beras (11)
 • aura white thailand (10)
LidBeuatyMall.my - Copyright © 2012. SIHAT ANGGUN LANGSING - All Rights Reserved

Laman Web disediakan oleh : WebJualanOnline.com